Raziëls.nl
Fotograaf in Lelystad

Wat in het vat zit verzuurt niet!

Een aantal jaar geleden kregen we een opdracht voor een bruiloft en zoals altijd werd deze keurig ingepland met de mededeling, dat indien het niet door kon gaan, het aanbetalingsbedrag blijft staan om te besteden voor en leuke shoot. Gelukkig gebeurt het zelden dat een bruiloft wordt geannuleerd maar hoe triest voor iedereen ook soms gebeurt het wel. Gelukkig liep het voor deze bruid ten goede af want een tijdje na de afmelding, melde zij zich aan voor een shoot met vriendinnen. Het werd gepland en een aantal weken voor de shoot liep zij tegen een leuke man aan. De klik was er meteen en ze waren duidelijk stapel op elkaar en dus werd een vriendschap shoot.

sharon jeffrey loveshoot

Het paar was heel spontaan en je kon merken dat ze goed bij elkaar passen. De shoot was supergezellig en goed gelukt. Het paar werd toegezegd dat indien ze gaan trouwen ze korting krijgen en dat ze natuurlijk welkom zijn ons weer in te boeken.

Afgelopen week was het zover. Het stel ging trouwen en na een tijdje samenwonen waren ze nog steeds dolgelukkig met elkaar. Het zou die dag regenachtig weer worden en de locatie van de shoot zou in het Natuurpark Lelystad zijn, dus voor de zekerheid ook het Aviodrome geregeld. Dit kon op de dag zelf worden bevestigd bij slecht weer. Dus zo werd de fotoshoot verplaatst en ging de fotograaf samen met het stel voor de shoot naar het Aviodrome.

sharon jeffrey avidrome bos

Het was echt een superleuke locatie om een shoot te houden. Het stel had het erg naar de zin en genoot volop en dat was terug te zien op de foto’s.

sharon jeffrey aviodrome loopbuis

Tussendoor toch nog even naar buiten als de zon scheen en speelse foto’s van een opwaaiende sluier door de wind. De sluier ging er zelfs een keer vandoor. Het gaf leuke foto’s.

sharon jeffrey aviodrome sluier weg waaien

 

deborah jeffrey aviodome heuvel

Daarna op naar het natuurpark waar de ceremonie plaats vond. De zon was inmiddels gaan schijnen dus dat maakte het allemaal wat vrolijker. Eindelijk was het zover en waren ze in huwelijksbootje gestapt.

sharon jeffrey de kus natuurpark lelystad

Er was nog een toost en taart en toen zat de dag voor de fotograaf erop. Het was gezellig en dat kan je goed terugzien in de foto’s die zijn gemaakt. Inmiddels was het bruidspaar natuurlijk heel erg op het gemak met de fotograaf ze waren ook met elkaar bekend. Daarom is het zo fijn om van tevoren een vriendschap shoot of verloving shoot te hebben. Je weet precies waar je aan toe bent.

sharon jeffrey bruidsluier

Eind goed al goed!